dinsdag 22 juni 2010

candy van nicole

Beste Copic Fans

Ik heb heel gaaf nieuws !! Luister en huiver LOL

Deze maand mag ik namens de importeur van de Copic Markers in Nederland meerdere echt super gave en geweldige candy's weg geven !! Vol plezier wil ik jullie dan ook laten weten wat ik weg geven mag, namelijk :

****

2 x Etui met glitter spica pennen van Copic met de 12 allernieuwste kleuren !!

*

3 x Copic tampon Absorber voor het maken van achtergronden en deze word geleverd met houder. ( hierover zal ik nog wat meer uitleg geven ter zijner tijd ! )

*

2 x Copic Etui voor 48 sketch markers

*

2 x Copic Ciao set van 5 markers.

****

Als dit geen gave Candy's zijn dan weet ik het niet meer !!! Daarnaast zullen jullie je afvragen wat die foto hierboven doet met de 8 hervulflesjes. Deze voeg ik zelf toe aan de Candy :-)

Wat moet je doen :

* Zorg dat je volger bent van mijn blog en laat een reactie achter in deze post over deze Candy.

Voor de dames en heren met een blog wil ik vragen of jullie deze Candy op je blog zouden willen plaatsen. Elke week ga ik dus 2 of 3 winnaars kiezen uit alle reactie's... en deze winnaars mogen mij dan zijn of haar adres gegevens mailen. Hou er wel rekening mee dat je de verpak en verzendkosten moet betalen ! Vind je dit geen probleem, dan zou ik zeggen..... Doe gezellig mee ! Als allerlaatste zal ik de Hervul flesjes gaan verloten, deze verzend ik alleen per pakket post omdat ik geen risico's wil nemen dat de flesjes stuk gaan tijdens het verzenden. Alle winnaars zal ik kiezen via een Random generator, dus je maakt allemaal even veel kans ! De eerste winnaars maak ik bekend op : Dinsdag 29 Juni en daarna elke volgende week Dinsdag.

 
 
-xxxx-
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten